Sparkbil Wigglekart - Nyhet!

Sparkbil – Skillnader

sparkbil

VS.

Vad är skillnaden mellan sparkbilar och WiggleKarts? Först och främst måste vi definiera vad en sparkbil är, och det gör vi som ”en bil som man tar sig framåt på genom att sparka med fötterna”. Redan där ser vi en stor skillnad, efterom en WiggleKart faktiskt uppmuntrar till ytterligare ett sätt att ta sig framåt; genom att vrida på ratten.

Utseende

En sparkbil kan se ut på många olika sätt. T.ex. kan en bobby car sägas vara en sorts sparkbil. Den gemensamma nämnaren är att sparkbilar alltid har hjul och ratt. En WiggleKart har sitt specifika strömlinjeformade utseende, och en bred ratt så att man ska kunna vrida effektivt.

Pris

Eftersom en sparkbil kan variera mycket i utseende, funktion och storlek kan den kosta allt mellan hundra och tusen kronor. Vanligtvis kostar den några hundralappar, vilket är detsamma som en WiggleKart.

Funktion

Vi har redan konstaterat att sparkbilen definieras av sin funktion, att den ska kunna sparkas framåt med fötterna. Även WiggleKarten definieras av din funktion, att den enkelt kan drivas framåt bara genom att vrida på ratten. Man kan såklart också driva den framåt genom att sparka, om man nu hellre skulle vilja det.

En funktion som finns på en Wigglekart Deluxe men inte på sparkbilar i gemen är gummihjul. Detta är betydligt snällare mot både golv och vuxna öron.