Den tysta leksaksbilen

Förskolor & Fritids

WiggleKart gör sig bäst på lite större ytor där många kan vara med och leka. På en förskola passar det alldeles utmärkt! Vi vet dock att budgeten ofta är smal, och därför vill vi gärna erbjuda mängdrabatter. Ju fler bilar ni köper desto lägre blir styckepriset. Upp till 25 % rabatt kan erhållas.


Prova-på Erbjudande!

Helt utan kostnad kan ni som förskola eller annan institution få testa WiggleKart i en hel vecka. Vi skickar isåfall ut två stycken WiggleKart som ni får provköra så mycket ni bara orkar! Vill ni vid veckans slut inte ha bilarna så är det bara att skicka tillbaka dem igen. Spara kartongerna som bilarna levereras i, så blir det enklare för er att skicka. Vi rekommenderar inomhusbruk för bilarna då vi vill ha dem tillbaka i ungefär samma skick. Vill man ändå prova utomhus ber vi er att tvätta bilarna efteråt. Har ni fler frågor om detta är det bara att ringa oss på: 0707791849


För att prova på WiggleKart gratis i en vecka, skicka ett mail till info@WiggleKart.se med leveransadress, kontaktperson och telefonnummer.