Så här handlar du hos oss

Order

Tryck på "Köp" knappen som finns vid varje produkt. längst upp till höger dyker det då upp en länk till kundvagnen. Klicka där så kommer ni till kassan, och här kan ni genomföra köpet. Glöm inte att ange leveransadress och telefonnummer.


Frakt

På alla ordrar till Sverige tillkommer 99 kr i frakt och ordrar till Danmark är frakten 199 kr. Ni genomför då beställningen som vanligt, men kommer bli kontaktade för ett frakttillägg på 100 kr.

Vid större försändelser (mer än 1 wigglekart) skickas produkterna hem till er dörr. DHL kontaktar då er före leverans och tillsammans med dem kommer ni fram till ett passande datum för tid och leverans. Mindre försändelser skickas och hämtas ut på närmaste utlämningsställe (service point).

*Om du inte tar emot eller löser ut ditt paket inom 14 dagar tas en avgift på 200 kronor ut för ett outlöst paket.

Betalning

Betalning sker antingen med Klarna, betalkort (Visa, Mastercard mm.) eller mot förskottsfaktura. Ange ert namn på betalningen. fakturan får ni direkt efter att ni gjort er beställning, och en kopia skickas till den mailadress ni angivit.

Betalningsansvar: Att klicka på "Skicka beställning" i vår kassa innebär att köpet slutförs och medför därmed ett betalningsansvar för ordern. Vid onlineorder skickas en automatisk orderbekräftelse ut via epost med information om beställningen. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och kommer i så fall att kontakta kunden om detta via epost.

Betalningsansvar: Att klicka på "Skicka beställning" i vår kassa innebär att köpet slutförs och medför därmed ett betalningsansvar för ordern. Vid onlineorder skickas en automatisk orderbekräftelse ut via epost med information om beställningen. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och kommer i så fall att kontakta kunden om detta via epost.


Kortbetalning
Vid kortbetalning reserveras ordersumman direkt på kortet vid lagd order. Beloppet dras från kortet inom 30 dagar från det att ordern har lagts. I de fall då ni som kund ej kan få eller önskar att få ordern levererad inom 30 dagar och ni inte önskar att pengarna skall dras från ert konto före varan levereras ber vi er om att välja ett annat betalalternativ.

Collector Fakturalösning
I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi faktura och delbetalning. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. En aviavgift på 29 kronor tillkommer. Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer faktura eller delbetalning och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När du fått fakturan kan du välja att delbetala upp till 36 månader genom att betala in det lägsta belopp som är angivet på fakturan. Vid delbetalning tillkommer en ränta på 19,2%/år. En mindre kreditprövning görs som i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. För att se fullständiga villkor för Collectors faktura se länkarna nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit
Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

Ångerrätt och reklamationer

Vid köp av produkter från oss har du alltid rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär i enkla ordalag att du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har tagit emot varan. Varan behöver inte vara returnerad till oss inom de 14 dagarna, men du måste ha meddelat oss inom 14 dagar. Detta gör du lättast genom e-post. Återbetalningen av din inbetalda summa (i sin helhet, inklusive frakt & expeditionsavgift) för vi över till dig snarast. Lagkravet är 30 dagar från det att vi har tagit emot varan, men detta sker givetvis fortare som standard.

För att få full återbetalning av ordervärdet vid utnyttjande av ångerrätt måste varan vara i så kallat väsentligt oförändrat skick. Är varan använd kommer ett värdeminskningsavdrag göras, vilket är den värdeminskning varan kan bedömas ha fått under användandet. Denna minskning bedöms i huvudsak utifrån vad varan kan säljas för som begagnad

Vid utnyttjande av ångerrätt står du själv för returfrakten. Du får gärna kontakta oss för att på förhand få veta vad returfrakten för just din vara är.

Läs gärna mer om ångerrätt på konsumentverkets webbplats

Vid reklamationsärenden behöver vi få tillbaka varan i emballaget. På wigglekart.se har du 3 års reklamationsrätt från köpdatumet. Vid skadad frakt eller fel på vara, kontakta oss på info@wigglekart.se eller ring 010-10 19 284.