bobby car WiggleKart - Nyhet!

bobby car – Skillnader

bobby car

Varför vill man då köpa en sparkbil WiggleKart istället för en vanlig bobby car? Det finns ett antal anledningar

Vridfunktionen

Den största skillnaden mellan en bobby car och en WiggleKart är såklart drivkraften. På en bobbycar är man tvungen att komma framåt genom att använda sina ben. Det kan man även göra på en WiggleKart, men smartare är att få bilen att gå framåt genom att vrida ratten fram och tillbaka. Genom friktion och inre energi går bilen framåt, smått otroligt. De minsta barnen lär sig inte detta direkt, vilket gör att leksaken får en nytändning när de väl lär sig detta.

Tystare

En wigglekart deluxe har riktiga gummihjul till skillnad från en bobby car som brukar ha vanliga plasthjul. Detta gör bilen mycket tystare vilket kan vara otroligt skönt som förälder. Det gör även bilen snabbare och vänligare mot ett inomhusgolv.

Man kan sitta två

En wigglekart har så långt säte att det lätt kan sitta två på den. Två kompisar kan åka samtidigt eller så kan storasyskon kan visa småsyskon hur det går till att köra wigglekart.

Lättare att nå ner

Sätet är lågt närmast ratten, vilket gör att de minsta barnen, alltså de som har kortast armar och ben, kan sitta nära ratten och samtidigt långt ner.

Klicka på "Produkter" för att köpa en sparkbil WiggleKart.